top of page

Die vraag "wie ben ik?" is best complex, aangezien ik zoals elk mens besta uit vele veranderende facetten die mij maken tot wie ik ben. Wat ik wel weet is dat creativiteit een van die facetten is in mijn leven en die uit zich op meerdere manieren. Een van die uitingen is portretkunst, op een manier die zich constant evolueert naarmate ik ouder word en meer ervaring opdoe. Mijn stijl kenmerkt zich meestal door de hoge mate van realisme, waarin elk detail van de geportretteerde zichtbaar is. Echter, hoe verder ik ontwikkel, hoe meer ik nijg naar een stijl die meer dan alleen de gedeelde realiteit vertegenwoordigt en iets toevoegt van mijn eigen realiteit.
Dit is een levenslange zoektocht en een van de drijfveren om mezelf te blijven ontwikkelen als kunstenaar. Gezien mijn leeftijd (geb. 1996) heb ik nog een lange weg te bewandelen en ben ik benieuwd waar deze heen leidt.

Ik ben ook zeer verheugd te merken dat er erkenning is voor mijn werk. 
Dit blijkt niet alleen uit naasten en onbekende bewonderaars die de moeite nemen mijn werk tot zich te nemen en hun waardering te uiten, maar ook vanwege enkele geweldige kansen die mij de afgelopen jaren zijn geboden.


In 2017 werd ik geselecteerd als een van de vijftig finalisten in de Nederlandse Portretprijs, waarbij mijn werk drie maanden in paleis Soestdijk tentoongesteld werd. 


In 2020 had ik de eer om deel te nemen aan het programma Sterren op het Doek, waar ik samen met twee collega kunstenaars een bekende Nederlander mocht portretteren.

Hopelijk biedt de toekomst veel nieuwe kansen en wellicht kan ik zelfs iets betekenen voor u!

IMG_2890.jpg

BIOGRAFIE

Opleidingen

2019 - 2021

MSc Integrated Product Design- TU Delft

2015 - 2019

BSc Industrieel Ontwerpen - Universiteit Twente

Exposities & Deelnames

Huidig

Pop Up Galerie Koppelkerk, Bredevoort, 28 januari - 20 februari

2022

Good Looking, Ruurlo

2020

Sterren op het Doek, Omroep MAX

2019

Expositie Gemeentehuis Berkelland, Borculo

2017

De Nederlandse Portretprijs, Paleis Soestdijk, Soest

2016

Schilderswedstrijd Hummelo

2015

Atelierroute Berkelland, Ruurlo

bottom of page