MIDDELGROTE PORTRETTEN

Met een middelgroot portret heeft u een portret in handen van de hoogste kwaliteit en detaillering die ik kan maken, maar met een formaat dat in alle inrichtingen goed past. Ideaal voor kleinere ruimtes en wanden. Met een middelgroot portret kunt u een dierbare op een levensechte manier vastleggen.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende opties. 

 

be_still__my_art_by_jrd_artistry_ddabk46
equilibrium_by_jrd_artistry_da18rmx.jpg

Middelgroot portret in potlood, 40 x 60 cm, op papier.

Dit portret wordt gemaakt op hoge kwaliteit Hahnemuhle papier, wat alom bekend is onder tekenaars. Het papier is zuurvrij waardoor het minder snel verkleurt. Liggend of staand, de keuze is aan u!

€ 450,- excl. verzending en omlijsting

Middelgroot portret in potlood, 40 x 60 cm, op board.

Dit portret wordt gemaakt op hoge kwaliteit Crescent tekenboard, dit biedt een duurzame en stevige ondergrond, die niet snel zal vervormen. Het board is zuurvrij waardoor het minder snel zal verkleuren. Board is perfect als u zeker wilt weten dat het werk nog decennia lang goed blijft.

€ 470,- excl. verzending en omlijsting

Middelgroot portret in houtskool, 40 x 60 cm, op board.

Houtskool portretten zijn echte opvallende verschijningen. Ze bevatten namelijk een stuk meer contrast dan potlood vanwege de matte structuur. Houtskool is een technisch uitdagend medium dat zelden gebruikt wordt voor fotorealistisch werk. Deze portretten worden gemaakt op hoge kwaliteit Crescent board zijn daardoor een echt pronkstuk aan de muur.

€ 490,- excl. verzending en omlijsting

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan bovenstaande informatie.