KLEINE PORTRETTEN

Kleine portretten zijn, zoals de naam al zegt, klein! Maar daarom ook ideaal als een prachtig cadeau of aandenken. Ik kan deze portretten meestal redelijk snel maken, dus u heeft het ook nog eens snel aan de muur!

Hieronder vind u een overzicht van de verschillende opties. 

 

Liza.jpg
while_the_world_changed_by_jrd_artistry_

Klein portret in potlood, 30 x 40 cm, op papier

Dit portret wordt gemaakt op hoge kwaliteit Hahnemuhle papier, wat alom bekend is onder tekenaars. Het papier is zuurvrij waardoor het minder snel verkleurt. Liggend of staand, de keuze is aan u!

€ 300,- excl. verzending en omlijsting

Klein portret in potlood, 30 x 40 cm, op board

Dit portret wordt gemaakt op hoge kwaliteit Crescent tekenboard, dit biedt een duurzame en stevige ondergrond, die niet snel zal vervormen. Het board is zuurvrij waardoor het minder snel zal verkleuren. Board is perfect als u zeker wilt weten dat het werk nog decennia lang goed blijft.

€ 325,- excl. verzending en omlijsting

Klein portret in houtskool, 30 x 40 cm, op board

Houtskool portretten zijn echte opvallende verschijningen. Ze bevatten namelijk een stuk meer contrast dan potlood vanwege de matte structuur. Houtskool is een technisch uitdagend medium dat zelden gebruikt wordt voor fotorealistisch werk. Deze portretten worden gemaakt op hoge kwaliteit Crescent board en zijn daardoor een echt pronkstuk aan de muur.

€ 350,- excl. verzending en omlijsting

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan bovenstaande informatie.